Kabeljauwhaasje 250gr
Kabeljauwhaasje
Ingrediënten en allergenen
- Ingrediënten: Kabeljauw (VIS) (Gadus morhua, vangstgebied Noordoost Atlantische Oceaan FAO 27 (subvangstgebied: Noorse zee, Barentszzee, Spitsbergen en Bereneiland), vangstmethode haken en lijnen, trawler). Dit product komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC-standaard voor een goed beheerde en duurzame visserij.
- Allergenen: Bevat: Vis en producten op basis van vis. Kan bevatten: Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren. Eieren en producten op basis van eieren. Melk en producten op basis van melk. Zwaveldioxide en sulfieten. Glutenbevattende granen. Soja en producten op basis van soja. Selderij en producten op basis van selderij. Mosterd en producten op basis van mosterd. Lactose. Weekdieren en producten op basis van weekdieren. Tarwe en producten op basis van tarwe.
Bewaren
Bereidingsinstructies: BEREIDINGSWIJZE: Haal de vis uit de verpakking. Dep de vis droog en breng op smaak met peper, zout en/of kruiden. De bereidingstijden zijn mede afhankelijk van de dikte van de vis. KOEKENPAN: verhit boter en/of (olijf)olie, bloem de vis aan beide zijden en bak de kabeljauwfilet op matige temperatuur in 6-8 minuten goudbruin en gaar. Halverwege keren. OVEN (180°C): leg de filet in een ingevette ovenschaal en voeg 50 ml water of witte wijn toe. Dek de schaal af met aluminium folie en stoof de vis in 15-20 minuten gaar. MAGNETRON (600W): leg de vis in een magnetron bestendige schaal met 1 tot 2 eetlepel(s) water. Dek de schaal af en gaar de vis in circa 3 minuten. Bewaarinstructies: Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).